Aquest cap de setmana s’ha posat fi a la temporada 2020/2021 amb la participació del Vallesà al campionat nacional d’individual base celebrat a Valladolid , amb un grans resultats pel club per part de les tres gimnastes que ens representaven. Gran feina de les nostres entrenadores i de les gimnastes que junts fan que el Vallesà arribi molt lluny.

Tanquem una temporada atípica amb entrenaments on-line, confinaments, grups bombolla i molts protocols. Tot i ser una mica diferent aquest club ha lliutat, s’ha emocionat i ens ha fet gaudir d’una bona temporada i de la il·lusió de tornar a trepitjar el tapís de competició.

Seguim amb molta emoció i ganes de començar la propera temporada amb nous balls, noves gimnastes i tota l’energia i emoció que ens caracteritza. #Sangnegraiverda.

Ens veiem molt aviat bones i merescudes vacances!