La setmana passada es va disputar el campionat de Catalunya classificatori pel campionat d’Espanya amb molt bons resultats pel nostre club. Dissabte 24 es van classificar la Noa Manzanares i l’Ainara Pontón en categoria Cadet 2007 en 4art i 6è lloc respectivament. Diumenge 25 l’Aroa Fuentes es va classificar en categoria Juvenil 2005 en 8a posició. També va participar l’Ona Ventura que es va quedar a les portes del classificatori amb molt bons resultats. El Vallesà segueix amb la bona trajectòria i torna disputar un campionat Nacional gràcies a l’esforç enorme de les entrenadores i gimnastes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s